menuclose
Cuplu zambind

De ce caminprivat.ro?

 

Intai de toate, suntem o comunitate extraordinara formata atat din personalul caminului, cat si din persoanele care vin la noi. Pentru ca este foarte important ca seniorii nostri sa aiba parte de atentie si de afectiune, dar si de servicii de ingrijire specializata, am ales, cu atentie, acele persoane cu experienta.
Astfel, ne-am format propria echipa de profesionisti, iar intreg personalul de care dispunem, in prezent, a fost selectionat, cu mare grija, din dorinta de a va asigura cele mai bune conditii, si pentru ca dumneavoastra sa va simtiti “ca acasa”.


Camin, nu azil
 

Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca pe o casa parinteasca, nu ca pe un loc de refugiu. Conditiile exceptionale si oamenii blanzi, pe care ii veti intalni, in caminul nostru, va vor convinge, cu siguranta, ca suntem cea mai buna alternativa a azilului. Persoanele care ne-au ales au descris caminul nostru privat ca fiind acel loc cald si primitor, in care au simtit ce inseamna, cu adevarat, sa fii tratat cu dragoste si respect.


Nu singuratatii
 

Interactiunea sociala permanenta si activitatile zilnice sunt concepute tocmai pentru ca fiecare senior sa se simta important si fericit in comunitatea noastra. Astfel, printre activitatile pe care le desfasuram, in cadrul caminului nostru, va putem enumera activitati creative, spectacole de teatru, jocuri de societate, seara de cinema, seara de muzica si dans, clubul de lectura si seara de povestiri.


Detaliile fac diferenta
 

Atentia sporita la detalii este o valoare pe care noi o pretuim cu sfintenie. Fie ca este vorba de meniuri alese cu grija, de monitorizarea medicamentatiei sau de curatenie, tratam totul cu seriozitate maxima. De aceea, puteti sa uitati de griji si de stres, ne luam angajamentul pentru a va face sederea cat mai placuta si pentru a va putea relaxa si bucura de timpul petrecut in compania celorlalti seniori ai comunitatii.


O familie fericita
 

Asadar, pasiti pe acest nou drum, cu incredere, pentru ca noi va vom fi mereu alaturi. Incercam sa devenim o familie, o familie unita, o familie in care armonia, intelegerea, increderea, respectul si iubirea domnesc.

Testimoniale

Mi-am luat cateva zile de ragaz, de reculegere si doresc sa va scriu pentru a va multumi pentru calitatea serviciului dumneavoastra vis-a-vis de matusa mea dna Maria Viorica Andreescu. - Elena Valcescu