menuclose

Seniori fericiti

Activitati

Un nou început – psihoterapie, coaching, consiliere

 

Psihologii nostri va vor sustine pe acest nou drum, pe care porniti. Astfel, saptamanal, vor fi organizate sedinte de psihoterapie. Ne dorim sa-i vedeti pe colaboratorii nostri ca pe niste prieteni adevarati.

Creativitate, arta

Daca va plac activitatile creative, atunci veti fi bucurosi sa descoperiti ca va oferim posibilitatea sa le intreprindeti la micul nostru club de arte. Lasati-va imaginatia sa zboare! Exprimati-va prin arta.


Teatru, improvizatie
 

Pentru iubitorii de cultura, am pregatit trupe de teatru care vor sustine un mic spectacol pentru dumneavoastra. Astfel, puteti viziona piese celebre, dar si improvizatii. Distrati-va!


Jocuri de societate
 

Pentru o atmosfera vesela si distractiva, va punem la dispozitie diverse jocuri (table, sah, rummy, Monopoly etc.). Asadar, nu va ramane decat sa socializati, sa va jucati si sa va amuzati cu ceilalti seniori, aflati in camin.


Seara de cinema
 

Mai tineti minte serile in care ieseati la cinema in tinerete? Pentru ca stim ca sunt amintiri placute pentru dumneavoastra, noi incercam sa recream acea atmosfera placuta si nostalgica, de demult, prin difuzarea a diferite filme clasice.


Muzica si dans
 

Putina miscare in ritmul muzicii este binevenita oricand si este sanatate curata. Astfel, caminul nostru va ofera seri destinate muzicii si dansului.


Petrecem in familie
 

Mergand pe ideea “Caminul nostru, casa voastra”, invitati-va familia la dumneavoastra acasa. Membrii familiei vor putea lua parte, de asemenea, la activitatile propuse de noi.


Clubul de lectura
 

Cititul este una dintre pasiunile dumneavoastra? Atunci, dedicati-va timpul lecturii pentru ca biblioteca noastra va sta la dispozitie. Incepeti calatoria fantastica, in lumea lecturii, si parcurgeti minunatele opere ale scriitorilor celebri.


Seara de povestiri
 

In serile de vara, va invitam, in foisorul nostru, sa ne ascultam povestirile si sa invatam fiecare din experientele de viata ale celor din jurul nostru. Iarna, ne vom strange, cu totii, in jurul semineului si al bradului, si vom continua sirul nesfarsit al frumoaselor povestioare.